ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Λαϊκή συνέλευση την Πέμπτη στη Ροδοδάφνη για τις επιπτώσεις των έργων

Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν οι κάτοικοι της Ροδοδάφνης σχετικά με τις σοβαρές και σε κάποιες περιπτώσεις και καταστροφικές συνέπειες των έργων που πραγματοποιούνται στην περιοχή και που απειλούν την ασφάλεια των κατοίκων, κυρίως λόγω έλλειψης αντιπλημμυρικής προστασίας.

Ο πρόεδρος και το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ροδοδάφνης πραγματοποιούν λαϊκή συνέλευση την Πέμπτη στις 6.30 το απόγευμα στο πρώην Δημαρχείο Συμπολιτείας, μιας και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν απαντήσεις από τις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές και ο χειμώνας είναι προ των πυλών.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Φαίνεται ότι οι προσπάθειες που έγιναν από το τοπικό συμβούλιο, όπως το ίδιο αποφάσισε, δεν έπιασαν τόπο, αφού στην εναγώνια αίτηση προς τις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές δεν υπήρξε ουσιαστική απάντηση.

Κατόπιν αυτών, σε απόγνωση πλέον ο Πρόεδρος, το Τ.Σ. Ροδοδάφνης και η Τοπική κοινωνία καλούν τους κατοίκους της περιοχής σε ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 6.30 μ.μ. με θέμα: «Καταστροφικές επιπτώσεις από την κατασκευή των συγκοινωνιακών εθνικών έργων στην περιοχή» και κυρίως για την ασφαλή ζωή των κατοίκων από την ανυπαρξία πρόβλεψης κατασκευής υδραυλικών έργων.

Με άλλα λόγια οι κάτοικοι απελπισμένοι πλέον θα προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια, γιατί κινδυνεύει η ίδια η ζωή τους από την έλλειψη αντιπλημμυρικής προστασίας. Είναι απαράδεκτο σήμερα να κατασκευάζονται έργα στα οποία δεν προβλέπεται που θα οδηγούν τα βρόχινα νερά. Με την βεβαιότητα ότι τους «γράφουν», στην έκφραση της αγωνίας τους, θα αποφασίσουν για περαιτέρω πιθανές δυναμικές κινητοποιήσεις."

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα