ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Γιορτή αθλητισμού για το 2ο δημοτικό σχολείο Ακράτας

Την Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού γιόρτασε το 2ο δημοτικό σχολείο Ακράτας στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Παραλία Ακράτας. Ημέρα αφιερωμένη στον αθλητισμό και στα μηνύματα της ημέρας η 3η Οκτωβρίου, που δεν είναι άλλα από την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την προσπάθεια και την υγεία σώματος και πνεύματος.

Οι ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου του Αθλητικού Οργανισμού Ακράτας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχολείου και έγιναν αρωγοί των δράσεων. Παίκτες και προπονητές μύησαν τα παιδιά στις αθλητικές διαδικασίες, τα καθοδήγησαν και έπαιξαν μαζί τους ομαδικά παιχνίδια.

''Ευχαριστούμε:

• τον πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ Άγγελο Λινάρδο, τον προπονητή Νίκο Ζίζηλα και τους καλαθοσφαιριστές για το «μάθημα» στις αξίες του αθλητισμού.

• τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Δημήτρη Ξυγκά και τον προπονητή στις Ακαδημίες, Δημήτρη Λεπενιώτη, που έμπασαν τα παιδιά στο νόημα του ευ αγωνίζεσθαι.

• τους φίλους του σχολείου Γιώργο Αναστασίου και Γιώργο Αναγνωστόπουλο για την προσφορά αθλητικού υλικού που θα καλύψουν τις ανάγκες της σχ. χρονιάς.

• το διδακτικό προσωπικό, γιατί παρόλη την απουσία καθηγητή Φυσικής Αγωγής στο σχολείο μας, οργάνωσαν τις δράσεις και φρόντισαν για την ασφάλεια των μαθητών στους χώρους'', αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Δ/ντρια του σχολείου, κα Αναστασία Ευσταθίου.

 

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα