ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μικρή Άννυ: Ανατροπή στην υπόθεση – Είχε πάρει ναρκωτικά το παιδί;

Εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη από τον Προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη εξέφρασε στην κατάθεσή του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ο ιατροδικαστής κ. Δημήτρης Γαλεντέρης, ο οποίος απέκλεισε τον τεμαχισμό της μικρής Άννυ εν ζωή.

Σε έκθεση που συνέταξε ο μάρτυρας και που κλήθηκε στο δικαστήριο από την υπεράσπιση του πατέρα της μικρής Άννυ, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ, εκτιμά ότι το μικρό κορίτσι πέθανε από παθολογικά αίτια, ενδεχομένως να πήρε και ναρκωτικά και πως δεν βρίσκονταν στη ζωή όταν τεμαχίστηκε.

Ο κ. Γαλεντέρης υποστήριξε πως κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα από εμετό που εντοπίστηκε σε κουβέρτα, ενώ, επιπλέον υποστήριξε πως βρέθηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, όχι πολύ ψηλά στον τοίχο του σπιτιού, όπως αντίθετα υποστήριξαν οι ειδικοί πραγματογνώμονες που προηγήθηκαν.

"Σηκώνω τα χέρια ψηλά...δεν έχω να σας ρωτήσω κάτι άλλο..."είπε η εισαγγελέας της έδρας αντιδρώντας στις ισχυρισμούς του μάρτυρα ότι οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν στους τοίχους του διαμερίσματος - σφαγείου επί της Μιχαήλ Βόδα, ήταν σε ύψος κάτω του ενός μέτρου. "Οι άλλοι μάρτυρες εδώ μας είπαν ότι οι κηλίδες ήταν άνω του ενός μέτρου" συμπλήρωσε η εισαγγελέας.

Ολόκληρο το άρθρο στο newsit.gr

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα