ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: "Καλοκαιράκι" την ερχόμενη εβδομάδα

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στην Δυτική Ελλάδα την εβδομάδα που μας έρχεται αλλά δεν θα λείψουν, από τα ορεινά κυρίως, οι απογευματινές μπόρες και καταιγίδες. Ουσιαστική βελτίωση του καιρού περιμένουμε από την Πέμπτη με ηλιοφάνεια και κανονικές θερμοκρασίες, σύμφωνα με το meteoclub.gr

Αναλυτικά για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται:

Δευτέρα 12-9-2016
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας, κυρίως στην ορεινή ζώνη της Αιγιάλειας. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη, τοπικά ίσως 28.

Τρίτη 13-9-2016
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας, κυρίως στην ορεινή ζώνη της Αιγιάλειας. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη, τοπικά ίσως 28.

Τετάρτη 14-9-2016
Αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν κυρίως στην ορεινή Αιγιάλεια. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκέςδιευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη, τοπικά ίσως 28.

Πέμπτη 15-9-2016
Ηλιόλουστος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 βαθμούς η ελάχιστη έως 28 βαθμούς η μέγιστη, τοπικά ίσως 29.

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα