ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Καλοκαίρι...τέλος - Έρχονται βροχές, καταιγίδες και φθινοπωρινές θερμοκρασίες

Μετά από ένα ζεστό και άνυδρο καλοκαίρι, το καιρικό σκηνικό αλλάζει στην Δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, καθώς και με πτώση της θερμοκρασίας. Όπως προβλέπει το meteoclub.gr, η αλλαγή του καιρού που θα ξεκινήσει από τις πρωινές ώρες της Τρίτης θα έχει διάρκεια και ένταση.

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις που διαθέτουμε δείχνουν ότι μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα έχουμε κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες. Σε επόμενο άρθρο θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της κακοκαιρίας που πλησιάζει.

Για την πόλη του Αιγίου προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες:

Δευτέρα 5-9-2016
Αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 βαθμούς η ελάχιστη έως 30 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 6-9-2016
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους με τα φαινόμενα να γίνονται πιο έντονα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι καταιγίδες να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς έως πολύ ισχυρούς ανέμους. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 7-92016
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους με τα φαινόμενα να γίνονται πιο έντονα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι καταιγίδες να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς έως πολύ ισχυρούς ανέμους.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 βαθμούς η ελάχιστη έως 28 βαθμούς η μέγιστη.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ