ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

"Ξεχάσατε να μου δώσετε ρέστα τις προάλλες" - Προσοχή στους επιτήδειους που κυκλοφορούν σε μαγαζιά του Αιγίου

Είναι απίστευτο το πού μπορεί να φτάσει η ...φαντασία επιτήδειων που, θέλοντας να βγάλουν "μεροκάματο", δεν διστάζουν να πηγαίνουν σε εμπορικά καταστήματα και να ζητούν τα ...ρέστα τους, τα οποία δήθεν ο καταστηματάρχης ή ο υπάλληλος 'ξέχασε' να τους δώσει πριν από λίγες μέρες σε κάποια αγορά τους!

Ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος στο Αίγιο, αναφέρει στο filodimos.gr πως το φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και παλιότερα από ορισμένους 'απατεώνες' αλλά είχε ατονήσει τελευταία. Σήμερα όμως, πάλι κάποιος ευγενέστατος κύριος μπήκε στο κατάστημα και ανέφερε πως πριν λίγες μέρες αγόρασε ένα προϊόν και έδωσε χαρτονόμισμα 50 ευρώ, όμως του δόθηκαν ρέστα από 20άρικο και αυτός το συνειδητοποίησε πολύ αργότερα. Έτσι, ζήτησε άλλα 30 ευρώ για δήθεν ρέστα αλλά η έμπορος δεν 'μάσησε', αναφέροντάς του το γνωστό ρητό "Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται". "Άσε που τέτοιο προϊόν δεν πούλησα τις τελευταίες μέρες, μην πω και μήνα" αναφέρει η ίδια στο filodimos.gr, προσθέτοντας όμως πως οι επιτήδειοι φροντίζουν να γνωρίζουν διάφορες λεπτομέρειες, όπως την ακριβή τιμή του προϊόντος, ονόματα υπαλλήλων κλπ.

Η έμπορος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και εφιστά την προσοχή στους συναδέλφους της, ώστε να μην την 'πατήσουν' δείχνοντας καλή πίστη.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ