ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Οι επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, από Αιγιάλεια και Καλάβρυτα-ΠΙΝΑΚΕΣ

Τέλος στην αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων για εισαγωγή στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα έδωσε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας, δημοσιεύοντας αρχικά τις βάσεις και σε δεύτερη φάση τους πίνακες με τα ονόματα των επιτυχόντων ανά σχολική μονάδα σε όλη τη χώρα, μέσω των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το filodimos.gr δίνει, όπως κάθε χρόνο, στη δημοσιότητα τα ονόματα των επιτυχόντων σε όλα τα σχολεία της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων, με το νέο, το παλαιό σύστημα αλλά και αποφοίτων 2014-2015 ομάδας Β'.

Οι πίνακες είναι σε μορφή *.pdf ώστε να διευκολύνονται οι αναγνώστες τόσο από υπολογιστές, όσο και από συσκευές tablet και smartphone.

 

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ (με ΝΕΟ και ΠΑΛΙΟ σύστημα)

1ο ΓΕΛ ΑΙΓΙΟΥ  

ΝΕΟ

ΠΑΛΙΟ

ΟΜΑΔΑ 2014

ΟΜΑΔΑ 2015

2ο ΓΕΛ ΑΙΓΙΟΥ  

ΝΕΟ  

ΠΑΛΙΟ

ΟΜΑΔΑ 2014

ΟΜΑΔΑ 2015

ΓΕΛ ΑΚΡΑΤΑΣ  

ΝΕΟ

ΓΕΛ ΑΙΓΕΙΡΑΣ  

ΝΕΟ

ΟΜΑΔΑ 2014

ΓΕΛ ΔΑΦΝΗΣ  

ΝΕΟ

ΓΕΛ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ  

ΝΕΟ   

ΠΑΛΙΟ

ΟΜΑΔΑ 2014

ΟΜΑΔΑ 2015

ΓΕΛ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ   

ΝΕΟ

ΓΕΛ ΚΑΜΑΡΩΝ  

ΝΕΟ  

ΟΜΑΔΑ 2015

ΓΕΛ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ  

ΝΕΟ 

1ο ΕΠΑΛ ΑΙΓΙΟΥ   

ΝΕΟ   

ΠΑΛΙΟ

 

2ο ΕΠΑΛ (ΕΣΠΕΡΙΝΟ) ΑΙΓΙΟΥ   

ΠΑΛΙΟ

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΑΙΓΙΟΥ

ΝΕΟ


Το filodimos.gr συγχαίρει θερμά τους επιτυχόντες σε Πανεπιστημιακές και Τεχνολογικές σχολές και εύχεται σε όλους καλές σπουδές. Όσοι πάλι δεν τα κατάφεραν φέτος, ας έχουν στο μυαλό τους πως η ζωή τους δεν κρίνεται αποκλειστικά από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η απογοήτευση δεν πρέπει να τους διακατέχει, καθώς το μεγαλύτερο αγαθό είναι η υγεία και μετά η καθαρή ψυχή, το μυαλό και η θέληση για επιτυχία. Κι αν τώρα μπήκε μπροστά τους ένα εμπόδιο, η ζωή θα τους δώσει κι άλλες ευκαιρίες για να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα