ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Έρχεται απότομη αλλαγή καιρού από Τρίτη - Τι προβλέπει το meteoclub.gr

Μετά από ωραίες καλοκαιρινές μέρες, απότομη και έντονη αλλαγή του καιρού θα έχουμε στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας από την Τρίτη το απόγευμα και μετά, σύμφωνα με το meteoclub.gr

Για την πόλη του Αιγίου προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.

Δευτέρα 22-8-2016
Προβλέπεται  αίθριος καιρός με με ΒΑκούς ασθενείς ανέμους εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 βαθμούς η ελάχιστη έως 32 βαθμούς η μέγιστη, τοπικά ίσως 33.

Τρίτη 23-8-2016
Προβλέπεται αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και προς τις βραδυνές ώρες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκδήλωσης τοπικής καταιγίδας.Θα συνιστούσαμε επειδή είναι η εποχή του τρύγου στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας οι αγρότες να λάβουν τα μέτρα τους λόγω των καταιγίδων που αναμένονται στην ευρύτερη περιοχή το απόγευμα και το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ τοπικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 βαθμούς η ελάχιστη έως 32 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 24-8-2016
Προβλέπεται άστατος καιρός με αραιή συννεφιά η οποία κατά περιόδους κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα θα δίνει τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανών ισχυρές.Θα συνιστούσαμε επειδή είναι η εποχή του τρύγου στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας οι αγρότες να λάβουν τα μέτρα τους λόγω των καταιγίδων που αναμένονται στην ευρύτερη περιοχή το απόγευμα και το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 βαθμούς η ελάχιστη έως 35 βαθμούς η μέγιστη.

Επίσης το meteoclub.gr σας προσκαλεί το Σάββατο 3-9-2016 και ώρα 15:00 στην καφετέρια Μezzo Γεώργιου Χρηστίδη στην παραλία Τέμενης Αιγίου, στην πανελλήνια συνάντηση των μελών του, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους καιρόφιλους να γνωριστούν με τα μέλη του meteoclub. Όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε μπορείτε να  επικοινωνείτε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και στο 6932607663.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα