ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΑΙΓΙΟ: Στα όρια του καύσωνα οι πρώτες μέρες του Αυγούστου, δροσιά από την Πέμπτη

Με έντονη ζέστη σχεδόν σε επίπεδα καύσωνα θα περάσουν τις πρώτες μέρες του Αυγούστου οι κάτοικοι του νομού Αιτωλοακαρνανίας και της Δυτικής Αχαΐας. Οι κάτοικοι της επαρχίας της Αιγιαλείας θα έχουν λίγο πιο χαμηλές θερμοκρασίες λόγω του μελτεμιού που οριακά την δροσίζει, σύμφωνα με τις προβλέψεις του meteoclub.gr

Για την πόλη του Αιγίου προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.

Δευτέρα 1-8-2016
Προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 βαθμούς η ελάχιστη έως 35 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 2-8-2016
Προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 βαθμούς η ελάχιστη έως 36 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 3-8-2016
Προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 βαθμούς η ελάχιστη έως 35 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Πέμπτη 4-8-2016
Προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 24 βαθμούς η ελάχιστη έως 32 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα