ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου οι αιτήσεις για συμμετοχή παιδιών στα ΚΔΑΠ του Δήμου Αιγιαλείας

Μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου μπορούν οι μητέρες που πληρούν τις προϋποθέσεις, να υποβάλλουν αιτήσεις για τη συμμετοχή των παιδιών τους στις νέες δομές των 6 συνολικά κέντρων δημιουργικής απασχόλησης (ΚΔΑΠ) που αναμένεται να λειτουργήσουν από το φθινόπωρο σε όλη την Αιγιάλεια.

 

Τα ΚΔΑΠ που θα δημιουργηθούν είναι: 2 στο Αίγιο (ένα στις εγκαταστάσεις του 2ου Δημοτικού και ένα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο), 1 στην Ακράτα, στις εγκαταστάσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, 1 στο Διακοπτό, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου, 1 στη Συμπολιτεία, στο Δημοτικό Σχολείο Αβύθου κι 1 ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ στο Αίγιο και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του 1ου Ειδικού Σχολείου και του 10ου Δημοτικού.

Τα 5 Κ.Δ.Α.Π. θα έχουν δυναμικότητα 20 παιδιών και το Κ.Δ.ΑΠ. – ΜΕΑ θα έχει δυναμικότητα δεκαπέντε 15 παιδιών ανά βάρδια. Θα λειτουργούν όλο το χρόνο από Δευτέρα έως Σαββάτο ως εξής: Κατά την διάρκεια του σχολικού έτους από Δευτέρα έως Παρασκευή σε δύο βάρδιες από 16:30 έως 21:00 και το Σάββατο σε τρεις βάρδιες από 08:00 έως 14:00. Την περίοδο των διακοπών Χριστούγεννα, Πάσχα και θερινή περίοδος από Δευτέρα έως Παρασκευή σε τρεις βάρδιες από 08:00 έως 14:00.

Προτεραιότητα στην επιλογή φιλοξενίας θα έχουν τα παιδιά μητέρων που θα διαθέτουν «εντολές τοποθέτησης» (voucher) στο πλαίσιο του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» – (διευκόλυνση των μητέρων να εναρμονίσουν τους απαιτητικούς και αντικρουόμενους ρόλους τους μεταξύ Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής). Θα φιλοξενούνται επίσης και άλλα παιδιά εκτός του προγράμματος ΕΣΠΑ καταβάλλοντας μηνιαία συνδρομή, η οποία θα ορισθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.

Πληροφορίες στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Αιγιαλείας, στο τηλ. 26910-26694.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΕΤΑΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ/ΑΙΤΟΥΣΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα