ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΑΙΓΙΟ: Ανεβαίνει και πάλι ο υδράργυρος

Μετά από ένα δροσερό Σαββατοκύριακο που είχαμε στην Δυτική Ελλάδα η θερμοκρασία θα αρχίσει πάλι να ανεβαίνει στην Δυτική Ηπειρωτική Ελλάδα, σε φυσιολογικά επίπεδα όμως για την εποχή, όπως αναφέρει το meteoclub.gr

Η επαρχία της Αιγιάλειας όμως θα έχει πιο χαμηλές θερμοκρασίες επειδή θα επηρεάζεται οριακά από το μελτέμι. Πάντως σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που διαθέτουμε, από το επόμενο Σαββατοκύριακο έρχεται νέο κύμα έντονης ζέστης αλλά θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο τόσο για την διάρκειά του όσο και για την έντασή του.

Αναλυτικά  για την πόλη του Αιγίου προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.

Δευτέρα 18-7-2016
Προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 βαθμούς η ελάχιστη έως 31 βαθμούς η μέγιστη.
Τρίτη 19-7-2016
Προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 24 βαθμούς η ελάχιστη έως 32 βαθμούς η μέγιστη.
Τετάρτη 20-7-2016
Προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 βαθμούς η ελάχιστη έως 31 βαθμούς η μέγιστη.
Πέμπτη 21-7-2016
Προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία αμετάβλητη θα κυμανθεί από 24 βαθμούς η ελάχιστη έως 32 βαθμούς η μέγιστη.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα