ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΑΙΓΙΟ: Δροσερό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Θα συνεχιστεί η έντονη ζέστη στην Δυτική Ελλάδα μέχρι και την Παρασκευή αλλά από το Σάββατο όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο μας σε συνεργασία με το meteoclub.gr, θα έχουμε σημαντική και απότομη πτώση της θερμοκρασίας. Επίσης το Σαββατοκύριακο υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης στα ορεινά της Δυτικής Ελλάδας τοπικών καταιγίδων το μεσημέρι και το απόγευμα.

Για την πόλη του Αιγίου προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.

Πέμπτη 14-7-2016
Προβλέπεται  ηλιόλουστος και ζεστός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 βαθμούς η ελάχιστη έως 35 βαθμούς η μέγιστη.

Παρασκευή 15-7-2016
Προβλέπεται  ηλιόλουστος και ζεστός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 βαθμούς η ελάχιστη έως 34 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο 16-7-2016
Προβλέπεται σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν στην ορεινή ζώνη της Αιγιάλειας  και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔυτικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία  θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί από 24 βαθμούς η ελάχιστη έως 30 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή 17-7-2016
Προβλέπεται σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν στην ορεινή ζώνη της Αιγιάλειας και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔυτικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία  θα σημειώσει νέα μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 20 βαθμούς η ελάχιστη έως 28 βαθμούς η μέγιστη.

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα