ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΑΙΓΙΟ: Ανεβαίνει το θερμόμετρο, δροσιά και πάλι από το Σαββατοκύριακο

Όπως μας είχε ενημερώσει το meteoclub.gr σε προηγούμενα άρθρα, έντονο κύμα ζέστης στα όρια του καύσωνα θα πλήξει την Δυτική Ηπειρωτική Ελλάδα την εβδομάδα που μας έρχεται.

Θα επηρεαστεί κυρίως ο νομός Αιτωλοακαρνανίας και η Δυτική Αχαΐα. Η επαρχία της Αιγιάλειας θα έχει πιο χαμηλές θερμοκρασίες λόγω του μελτεμιού που οριακά την επηρεάζει. Από Τετάρτη θα έχουμε όμως εξασθένηση του μελτεμιού και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε και στην Αιγάλεια έντονη ζέστη. Υποχώρηση του κύματος ζέστης σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που διαθέτουμε, φαίνεται ότι θα έχουμε από την Παρασκευή το απόγευμα και το επόμενο Σαββατοκύριακο προβλέπεται δροσερό. Πιο αναλυτικά και με περισσότερα στοιχεία θα σας ενημερώσουμε με νεότερο άρθρο.

Αναλυτικά για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.

Δευτέρα 11-7-2016
Αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 βαθμούς η ελάχιστη έως 33 βαθμούς η μέγιστη.
Τρίτη 12-7-2016
Αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 βαθμούς η ελάχιστη έως 34 βαθμούς η μέγιστη.
Τετάρτη 13-7-2016
Αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 26 βαθμούς η ελάχιστη έως 36 βαθμούς η μέγιστη.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ