ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

"Δεν συμμετείχε στο έγκλημα στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η 19χρονη", λέει η αιγιώτισσα δικηγόρος της

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, μετά τις πολύωρες απολογίες τους ενώπιον του 15ου Τακτικού Ανακριτή Κακουργημάτων Αθηνών, οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 50χρονου άντρα, που βρέθηκε απανθρακωμένος στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας οι δύο κατηγορούμενοι, μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που επέφεραν στο θύμα στην κρανιοεγκεφαλική του χώρα με ανεμιστήρα και βλέποντας πως δεν επέρχεται ο θάνατός του, το μετέφεραν σε απόμερη περιοχή στα Λιμανάκια και του έβαλαν φωτιά ενόσω ήταν ακόμα εν ζωή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «σβήσουν» παντελώς τα ίχνη του, προκειμένου να μην μπορεί να αναγνωριστεί.

Οι κατηγορίες που αποδίδονται στους κατηγορουμένους, σε μια 19χρονη ημεδαπή και στον 34χρονο σύντροφό της, είναι αυτές της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού.

Η 19χρονη πάντως, κατά την απολογία της στις 30 Ιουνίου, αρνήθηκε παντελώς τις αποδιδόμενες κατηγορίες, ισχυριζόμενη πως δεν είχε καμία συμμετοχή στις ειδεχθείς πράξεις που φέρεται ότι τέλεσε από κοινού με τον σύντροφό της, ωστόσο, λόγω του πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα εγκλήματος, η κατηγορουμένη προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών.

Συνήγορος υπεράσπισης της 19χρονης είναι η Δικηγόρος Αθηνών κα Νάντια Λαγού, με καταγωγή από το Αίγιο, η οποία μιλώντας στο filodimos.gr ανέφερε πως η κατηγορούμενη δεν είχε καμία συμμετοχή στο εν λόγω ειδεχθές έγκλημα, αφού ήταν εκείνη εξάλλου που ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές για τη δολοφονία που διέπραξε ο 34χρονος σύντροφός της, οπότε και συνελήφθη. Σε κάθε περίπτωση, θα επιχειρηθεί να αποδειχθεί η μη συμμετοχή της εντολέως της στο εν λόγω έγκλημα κατά την ακροαματική διαδικασία ενώπιον του αρμόδιου Δικαστηρίου, με μάρτυρες και σχετικά έγγραφα.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ