ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΑΙΓΙΟ: 'Υποφερτός' καύσωνας το τετραήμερο, λόγω χαμηλής υγρασίας

Έντονο κύμα καύσωνα και με διάρκεια τεσσάρων ημερών, αναμένεται να πλήξει την Δυτική Ελλάδα μέχρι και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος όπως είχε γράψει το meteoclub.gr σε προηγούμενη πρόγνωση. Υποχώρηση του καύσωνα αναμένεται από την Τρίτη 22-6-2016 βάσει των τωρινών στοιχείων.

 

Αναλυτικά για την πόλη του Αιγίου προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.

Παρασκευή 17-6-2016
Προβλέπεται ηλιόλουστος και ζεστός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο θολή λόγω μεταφοράς αφρικάνικης σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 βαθμούς η ελάχιστη έως 38 βαθμούς η μέγιστη αλλά λόγω της χαμηλής υγρασίας γύρω στο 35% θα είναι υποφερτή η ζέστη.

Σάββατο 18-6-2016
Προβλέπεται ηλιόλουστος και ζεστός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο θολή λόγω μεταφοράς αφρικάνικης σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 βαθμούς η ελάχιστη έως 39 βαθμούς  η μέγιστη, αλλά λόγω της χαμηλής υγρασίας γύρω στο 35% θα είναι υποφερτή η ζέστη.

Κυριακή 19-6-2016
Προβλέπεται ηλιόλουστος και ζεστός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 βαθμούς η ελάχιστη έως 38 βαθμούς  η μέγιστη, αλλά λόγω της χαμηλής υγρασίας γύρω στο 35% θα είναι υποφερτή η ζέστη.

Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 20-6-2016
Προβλέπεται ηλιόλουστος και ζεστός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 βαθμούς η ελάχιστη έως 37 βαθμούς  η μέγιστη, αλλά λόγω της χαμηλής υγρασίας γύρω στο 40% θα είναι υποφερτή η ζέστη

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ