ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ομάδα συμβουλευτικής γονέων παιδιών ηλικίας 5-18 ετών, από την αντιδημαρχία Πρόνοιας και τη ΔΗΚΕΠΑ

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Υγείας - Πρόνοιας - Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αιγιαλείας, διοργανώνουν ομάδα συμβουλευτικής γονέων παιδιών ηλικίας 5-18 ετών.

Ο σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι η προσέγγιση και η κατανόηση προβληματισμών - συμπεριφορών - αποριών - δυσκολιών που αφορούν το ενδοοικογενειακό ή και το σχολικό περιβάλλον.

Για την καλύτερη λειτουργία των συναντήσεων αυτών η ομάδα θα αποτελείται από το πολύ μέχρι 10 άτομα, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στη συχνότητα των συναντήσεων στις οποίες επιθυμεί κάθε γονιός να παρίσταται.

Συντονίζει η Ψυχολόγος του Τμήματος Υγείας Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Δημητρακοπούλου Πολυτίμη, Συνεργάτης-Εθελοντής Νικολοπούλου Παναγιώτα.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε δεκαπενθήμερη βάση, ημέρα Δευτέρα και ώρες 15.00-17.00 στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου (1ος όροφος).

Κατάθεση φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο γραφείο του Τμήματος Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής και ώρες 8.00 π.μ.- 2.00 μ.μ. ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Πληροφορίες στο τηλ. 26910 26136 (εσωτ. 7).

Saitis Home Έπιπλα