ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Επανέρχεται με πρόταση για ολική πεζοδρόμηση τμήματος της Κλ.Οικονόμου κατά το καλοκαίρι - Συνάντηση με τον Δήμαρχο

Με νέα πρόταση επανέρχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας αναφορικά με την πεζοδρόμηση του κέντρου του Αιγίου κατά τη θερινή περίοδο, μιας και δεν "προχώρησε" η αρχική ιδέα για τμηματική πεζοδρόμηση τις απογευματινές ώρες που είναι ανοιχτή η αγορά, των οδών Κλ.Οικονόμου και Μητροπόλεως από Τρίγωνη Πλατεία έως φανάρια Σολωμού.

Αυτή τη φορά, η απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. (έχουν μειοψηφίσει ο πρόεδρος κ. Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος κ. Κουλούρης) κάνει δεκτή την εισήγηση του μέλους κ. Γιώργου Αλεξόπουλου και προτείνει την πεζοδρόμηση της οδού Κλεομένους Οικονόμου από τη οδό Βάλφουρ (Τρίγωνη πλατεία) έως την Μητροπόλεως (Εθνική Τράπεζα) καθ' όλο το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, κατά την χρονική περίοδο από τον Ιούνιο έως και τον Οκτώβριο, με την πρόβλεψη ύπαρξης ζωνών φόρτωσης-εκφόρτωσης για την τροφοδοσία των καταστημάτων, ενώ η πρόταση προβλέπει και την ύπαρξη ερωτηματολογίου μετά το πέρας αυτού του "πειράματος" πεζοδρόμησης, ώστε καταστηματάρχες και πελάτες να εκφράσουν την άποψή τους.

Η πρόταση αναμένεται να συζητηθεί κατά τη διάρκεια συνάντησης που έχει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Λάμπης Παπαδόπουλος μαζί με τα μέλη του Δ.Σ., με τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο το πρωί της Παρασκευής, όπου θα ζητηθεί από τη δημοτική αρχή να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες (μελέτες κλπ.) από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Saitis Home Έπιπλα