ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Πρόσκαιρη μεταβολή την Τετάρτη, σε Αιγιάλεια και Καλάβρυτα

Με απογευματινές μπόρες κυρίως στα ορεινά και κανονικές θερμοκρασίες, θα περάσουν την εβδομάδα που μας έρχεται, οι κάτοικοι της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων.

Από το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές και καταιγίδες, καθώς και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

 

ΑΙΓΙΟ

Δευτέρα 16-5-2022

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα πρόσκαιρα θα αυξηθούν με πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 26 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 17-5-2022

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 18-5-2022

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα πρόσκαιρα θα αυξηθούν με πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 28 βαθμούς η μέγιστη.


Πέμπτη 19-5-2022

Αρχικά συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το πρωί και το μεσημέρι με σταδιακή βελτίωση του καιρού .Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ με σταδιακή εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 22 βαθμούς η μέγιστη

 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Δευτέρα 16-5-2022

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα πρόσκαιρα θα αυξηθούν με πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 17-5-2022

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 βαθμούς η ελάχιστη έως 24 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 18-5-2022

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα πρόσκαιρα θα αυξηθούν με πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 24 βαθμούς η μέγιστη.


Πέμπτη 19-5-2022

Αρχικά συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το πρωί και το μεσημέρι με σταδιακή βελτίωση του καιρού .Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ με σταδιακή εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.

Saitis Home Έπιπλα