ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Black Friday στην Αιγιάλεια! Τι να προσέξουν καταναλωτές και καταστηματάρχες


Δεν αποτελεί θεσμοθετημένη εκπτωτική περίοδο ή περίοδο προσφορών, αλλά έχει καθιερωθεί διεθνώς ως παγκόσμια εμπορική «γιορτή».
Στο πλαίσιο αυτό, προτείνουμε και ενθαρρύνουμε την συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων στην Black Friday, πιστεύοντας ακράδαντα ότι και οι μεσαίοι και οι μικροί επιχειρηματίες μπορούν να εκμεταλλευθούν το εργαλείο αυτό, προωθώντας τις πωλήσεις τους στους καταναλωτές μας, μία ανάσα ελπίδας, στην δύσκολη υγειονομική και οικονομική περίοδο που διανύουμε όλοι μας!

''Στηρί-ΖΩ Αιγιάλεια'' με τις Τοπικές Εμπορικές αγορές της Αιγιάλειας είτε οργανωμένα είτε αυτόνομα να είναι έτοιμες να εξυπηρετήσουν όλους τους καταναλωτές με ποικιλία εμπορευμάτων σε άριστη ποιότητα, προνομιακές τιμές και ευχάριστη διάθεση!
 
Για όσες επιχειρήσεις αποφασίσουν να συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς εφαρμόζονται οι όροι και κανόνες της Υπουργικής Απόφασης 56885/19-11-2014 για τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα (50%) του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κατάστημα και αυτό ισχύει και για την Black Friday.

Αριστείδης Τηλιγάδης Επικεφαλής ΠΑΕΚ
Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας

Saitis Home Έπιπλα