ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Κλειστή η Ε.Ο. Ακράτας-Ζαρούχλας, λόγω τεράστιας κατολίσθησης

Μια επικίνδυνη κατολίσθηση, που ευτυχώς συνέβη όταν δεν περνούσαν οχήματα, είναι η αιτία του σημερινού αποκλεισμού της επαρχιακής οδού Ακράτας-Ζαρούχλας, στη θέση "Βράχος", στο ύψος της λίμνης Τσιβλού.

Ένας τεράστιος βράχος και μερικοί μικρότεροι έχουν σωριαστεί στο οδόστρωμα και η επιχείρηση καθαρισμού και αποκατάστασης του δρόμου είναι αρκετά δύσκολη. Στο σημείο ήδη σπεύδουν μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενώ ο χρονικός ορίζοντας της αποκατάστασης δεν έχει ακόμα εκτιμηθεί.

"Η κατολίσθηση σημειώθηκε τα ξημερώματα και η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη" σημειώνει μιλώντας στο filodimos.gr η αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας κα Μαρία Σταυροπούλου που βρίσκεται στο σημείο μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και του Δήμου και με προέδρους των τοπικών κοινοτήτων ώστε να συντονίσουν την ιδιαίτερα λεπτή επιχείρηση. "Μέσα στην ημέρα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες εξυγίανσης από μηχανήματα του Δήμου της παλαιάς επαρχιακής οδού μέσω Καμαρόβρυσης, ώστε να δοθεί στην κυκλοφορία για όλα τα οχήματα" αναφέρει η κα Σταυροπούλου.

Οι φωτογραφίες είναι των κ.κ. Σπήλιου Ζιδρόπουλου και Θανάση Ξυγκά.

Saitis Home Έπιπλα