ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Έφυγε από τη ζωή η πρώην αντιδήμαρχος Αιγίου Μαρίκα Μαστάθη-Κοντογιάννη

Συγκίνηση προκαλεί στην πόλη του Αιγίου ο θάνατος της Μαρίκας Μαστάθη-Κοντογιάννη, γνωστής και ιδιαίτερα δραστήριας μορφής της τοπικής κοινωνίας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Η Μαρίκα, όπως την ήξεραν όλοι, εργαζόταν επί σειρά ετών σε συμβολαιογραφείο και παράλληλα ήταν άφταστη νοικοκυρά, ενώ με το αμίμητο μπρίο της υπήρξε για δεκαετίες ενεργό μέλος της «Χορωδίας Αιγίου 1933». Ο κόσμος του Αιγίου την τίμησε εκλέγοντάς την δημοτική σύμβουλο Αιγίου επί δημαρχίας Λέλου Σιαβελή, ενώ διετέλεσε και αντιδήμαρχος και πρόεδρος ΚΑΠΗ με πλούσια κοινωνική δράση, όπως εξάλλου πάντοτε έκανε στη διάρκεια της ζωής της, με καλοσύνη και ανιδιοτέλεια.

Το filodimos.gr αποχαιρετά μια αγαπημένη φίλη, που σε προχωρημένη ηλικία παρέμενε πάντα νέα και κεφάτη, με οξυδέρκεια και αξιόλογες απόψεις για τη ζωή του τόπου. Θερμά συλλυπητήρια στον μοναχογιό της Θανάση, στον εγγονό της Δημήτρη, στα δισέγγονα και σε όλη την οικογένεια.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 2 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλλιθέας Αιγίου, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία από τη 1.30 μ.μ..

Saitis Home Έπιπλα