ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Θρήνος για τον θάνατο 22χρονου αιγιώτη - Σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λουτράκι

Θρηνεί η πόλη του Αιγίου τον άδικο χαμό ενός 22χρονου νεαρού, του Παναγιώτη Ξηρού, ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης στην Ε.Ο. Λουτρακίου-Περαχώρας, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 3 οχήματα και 10 άνδρες, που ανέσυραν τον νεαρό χωρίς τις αισθήσεις του. Ασθενοφόρο μετέφερε το παλικάρι στο πλησιέστερο Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Hlektra.gr γράφει πως ο άτυχος αιγιώτης είχε πάει στο Λουτράκι προκειμένου να δει για να αγοράσει την μηχανή με την οποία έγινε το δυστύχημα. Αφού συνάντησε τον πωλητή της μηχανής και τα «βρήκαν», πήγαιναν μαζί στο Αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να γίνει εξουσιοδότηση για την μεταβίβαση της μηχανής. Στη διαδρομή ο 23χρονος έχασε τον έλεγχο της πάνω στην στροφή και βρέθηκε στον γκρεμό.

Ο Παναγιώτης Ξηρός κατοικούσε με την οικογενειά του στην Άκολη και ήταν ιδιαίτερα αγαπητό παιδί στην τοπική κοινωνία, καθώς εργαζόταν επί σειρά ετών στο καφέ "Μπρίκι" της οδού Σολωμού ως διανομέας και ήταν γνωστός για την ευγένειά του. Το κατάστημα έκλεισε λόγω πένθους.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE HLEKTRA.GR

 

ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Saitis Home Έπιπλα