ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Προβλέψεις ζωδίων για το 2021, από την Εύη Χατζηνικολή

Η χρονιά που έρχεται, ανεξαρτήτως ζωδίων, είναι η χρονιά που καλούμαστε να ξαναβρούμε τις αξίες μας, να επικοινωνήσουμε με τον εαυτό μας, ψάχνοντας ο καθένας από εμάς να βρει την ισορροπία του αλλά να κοιτάξει και τις αλήθειες που κρύβει μέσα του. Η οργάνωση, η αυτοπεποίθηση θα δώσει τη δύναμη σε όσους πραγματικά θέλουν να αναζητήσουν το βαθύτερο νόημα της ύπαρξής τους.

Κριός
Αρκετά σημαντική ανακούφιση στους τομείς καριέρας και οικονομικών. Η κοινωνικότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς θα σας δώσει ανοίγματα τόσο στα οικονομικά όσο και στον ερωτικό τομέα. Στήνετε γενικά τη ζωή σας σε καινούργιες βάσεις. Πιο δύσκολοι μήνες ο Απρίλιος και ο Σεπτέμβριος.

Ταύρος
Αγχωτική και πιεστική χρονιά, καθώς βιάζεστε να κάνετε αλλαγές σε καριέρα και σχέσεις. Πιο επιθετικοί φέτος απέναντι στους γύρω σας και μια επιμονή στο να επιβληθείτε. Χρειάζεται να δείξετε περισσότερη αυτοσυγκράτηση. Οι μήνες που θέλουν προσοχή είναι ο Ιανουάριος και ο Ιούνιος.

Δίδυμοι
Ο κοινωνικός περίγυρος είναι αυτό που θα σας απασχολήσει τη νέα χρονιά. Ό,τι σας έχει αδικήσει θα το απομακρύνετε από κοντά σας. Αλλαγές στο τρόπο που επικοινωνείτε, αρκετά πιο ξεκάθαροι πλέον. Θα υπάρχει εύνοια στα οικονομικά και στις μετακινήσεις. Ασχολείστε περισσότερο με πρακτικούς τομείς και όχι με ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά σας.

Καρκίνος
Ένα βαρύ φορτίο που κουβαλούσατε τα τελευταία χρόνια επιτέλους σας αποχαιρετά. Οι γύρω σας σταματάνε να έχουν τις απαιτήσεις που σας πίεζαν. Το κομμάτι το οικονομικό θα αρχίσει να έχει μια άνοδο, αρκεί να προσέξετε να μην εμπλακούν φιλίες μέσα σ' αυτό. Περισσότερο προσεκτικοί θα είσαστε στα συναισθηματικά μετά από τις δυσκολίες που περάσατε.

Λέων
Δημιουργούνται αρκετοί φόβοι και ανασφάλειες τη χρονιά που θα διανύσουμε, γιατί θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές, θα τολμούσα να πω στα επαγγελματικά σας. Παράλληλα όμως να ξέρετε ότι μέσα από αυτή τη κατάσταση θα σας δοθούν καινούργιες ευκαιρίες. Εκείνο που καλείστε να κάνετε είναι να δείτε πλέον την πραγματικότητα χωρίς ουτοπίες. Πιο πιεστικοί μήνες ο Ιανουάριος και ο Ιούνιος.

Παρθένος
Αγχωτική και πιεστική θα είναι η καθημερινότητά σας και αυτό θέλει λίγη προσοχή, γιατί μπορεί να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας. Θα έχετε βοήθεια στα επαγγελματικά σας αρκεί να κάνετε σωστές εκτιμήσεις. Εύνοια διαφαίνεται στον οικονομικό τομέα μέσα από καινούργιες καταστάσεις. Περισσότερο την ανάγκη σας θα έχουν οικογενειακά άτομα. Στο κομμάτι το ερωτικό για τους περισσότερους διαφαίνεται να έχετε πλέον τα ηνία.

Ζυγός
Περισσότερο χαλαροί και ανακουφισμένοι θα είσαστε αυτή τη χρονιά. Θα δείξετε αρκετή δυναμικότητα στα επαγγελματικά σας. Αλλαγές ή ανακαινίσεις σε ακίνητα που θα σας δημιουργήσουν ένα ευχάριστο περιβάλλον που το είχατε ανάγκη. Προσέξετε μόνο μην ξεφύγετε στον προϋπολογισμό. Ευνοούνται ερωτικά ανοίγματα με καινούργια άτομα.

Σκορπιός
Αρκετές ανατροπές θα υπάρξουν για εσάς φέτος. Αλλαγές σε επαγγελματικά αλλά και σε θέματα σπιτιού. Δεν θα λείψουν οι κόντρες με το οικογενειακό περιβάλλον με αποτέλεσμα αυτό να σας φέρει κούραση. Προσπαθήστε να είσαστε πιο ήπιοι στην επικοινωνία σας γιατί μόνο έτσι θα σας βοηθήσει να πάτε μπροστά. Αποφύγετε εντάσεις Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Τοξότης
Το χαμόγελο επιστρέψει στο πρόσωπό σας και αυτό οφείλεται στην οικονομική ανάσα που θα πάρετε μέσα από καινούργιες πηγές εσόδων. Η επικοινωνία με το οικογενειακό περιβάλλον θα φέρει κλυδωνισμούς, με αποτέλεσμα την ανισορροπία στις σχέσεις σας. Αισθηματικά θα βρεθείτε σε μια σύγχυση και χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις μετρώντας καλύτερα τις καταστάσεις. Μάρτιος, Αύγουστος και Δεκέμβριος μήνες που χρειάζονται προσοχή για υπερκόπωση.

Αιγόκερως
«Επιτέλους» φαίνεται να λέτε, αφού φτάνετε στο τέλος μιας δύσκολης περιόδου για εσάς. Αλλάζει το σκηνικό, αφού υπάρχουν ευχάριστες αλλαγές σε επαγγελματικά και οικονομικά. Ηρεμεί το νευρικό σας σύστημα και οι μεγαλύτερες πιέσεις από την οικογένειά σας υποχωρούν. Εκεί που έχει μείνει ένα τελικό ξεκαθάρισμα το οποίο θα πραγματοποιηθεί, είναι στα ερωτικά σας. Κάπως έτσι θα νιώσετε πιο ανακουφισμένοι. Ο Μάιος και μέσα Σεπτεμβρίου έως τέλος Οκτωβρίου οι πιο πιεστικοί μήνες.

Υδροχόος
Αρκετές ευθύνες που θα προκύψουν ξαφνικά αυτή τη χρονιά θα έχουν ως αποτέλεσμα να πιεστείτε. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και τραβήξτε κόκκινες γραμμές στον επαγγελματικό τομέα, αφού έχετε πρώτα δρομολογήσει κάτι καινούργιο. Η σωστή οργάνωση θα σας ευνοήσει στο κομμάτι το οικονομικό, μόνο που τα αποτελέσματα θα τα δείτε λίγο αργότερα. Προσοχή σε ζημιές Ιανουάριο, Μάρτιο, Ιούνιο, Ιούλιο.

Ιχθύες
Το χαρακτηριστικό για εσάς τη φετινή χρονιά είναι ότι θα κλείσουν κύκλοι επαγγελματικά και προσωπικά και δεν μιλάμε φυσικά, όταν μιλάμε για προσωπικά, μόνο για το ερωτικό κομμάτι. Ξεκαθαρίζετε το τοπίο και βγάζετε από τη ζωή σας ό,τι σας έχει πιέσει, ακόμα και στο οικογενειακό περιβάλλον. Γίνεστε πιο κοινωνικοί και καλείστε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας, για να λάβετε τα οφέλη που σας αναλογούν.

Σημείωση: Οι προβλέψεις είναι γενικές

Καλή χρονιά!

Εύη Χατζηνικολή
Καθηγήτρια Χαρτομαντείας - Μελλοντολόγος - Ταρομάντης
Τηλ. 2104932340 και 6981931773

Saitis Home Έπιπλα