ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΑΙΓΙΟ: Προσφορές, δρώμενα και εκπλήξεις από τον Εμπορικό Σύλλογο, την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου

Συνεχές ωράριο λειτουργίας και διάφορα δρώμενα για προσέλκυση καταναλωτών, οργανώνει για την Παρασκευή 14 Αυγούστου στο κέντρο του Αιγίου ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, πάντα βέβαια ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των επιστημόνων για την αποφυγή συνωστισμού και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, το ωράριο των καταστημάτων θα είναι συνεχές από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ (προφανώς προαιρετικά για όσα καταστήματα το επιθυμούν), ενώ στη σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος αναφέρει:

"Ελάτε όλοι να ψωνίσουμε Παρασκευή απόγευμα 14 Αυγούστου, παραμονή της Παναγίας,  στο κέντρο του Αιγίου, με καταπληκτικές προσφορές από τα μαγαζιά μας. Μέσω των κορυφαίων στην Ελλάδα performer ξυλοπόδαρης και παντομίμας θα απολαύσουμε πρότυπα, πολιτιστικά, δρώμενα εν κινήσει και θα διδαχτούμε τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

Συναισθανόμενοι το βαθύ τέλμα στο οποίο έχει βρεθεί η τοπική οικονομία λόγω του κλεισίματος της αγοράς για σχεδόν τρεις μήνες, των έργων που γίνονται στο κέντρο του Αιγίου και των επιπρόσθετων περιοριστικών μέτρων λόγω covid19  που αποτρέπουν  το συνωστισμό, ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας αγωνίζεται να ξαναδώσει το χαμόγελο στην πόλη και στα μαγαζιά μας.

Βασική  προϋπόθεση πως τηρούνται όλοι οι κανόνες του Υπουργείου Υγείας. Σκοπός μας  να  φέρουμε και πάλι το χαμόγελο στους Εμπόρους και τους Πελάτες μας που όχι μόνο θα περάσουν ευχάριστα αλλά θα κάνουν τα ψώνια τους στην αγορά του Αιγίου που έχει ασύγκριτες εκπτώσεις και μεγάλες προσφορές.

Εκτός από τα διδακτικά, πολιτιστικά δρώμενα εν κινήσει, πλούσια δώρα, μπαλόνια, γλυκίσματα και εκπλήξεις περιμένουν όλους τους καταναλωτές.

Σας περιμένουμε για αγορές στα καταστήματα μας, όπου τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας!"

Saitis Home Έπιπλα