ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Επιτέλους... φαρμακοποιός μετά από 12 χρόνια στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Αιγίου!

Ερωτήσεις, επιστολές, παρεμβάσεις επί παρεμβάσεων που διήρκησαν 12 ολόκληρα χρόνια, επιτέλους απέδωσαν καρπούς. Ο ΕΟΠΥΥ ενέκρινε επιτέλους τη στελέχωση του φαρμακείου του στο Αίγιο με επιστήμονα φαρμακοποιό από την ερχόμενη Τρίτη, ο οποίος εδώ και χρόνια ζητούσε την τοποθέτησή του στο Αίγιο από την Πάτρα όπου υπηρετούσε μέχρι πρότινος.

Την είδηση έδωσε μέσω του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ η βοηθός φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ Αιγίου κα Μαρία Φάκου, η οποία εδώ και τόσα χρόνια εξυπηρετεί μόνη της (και στα όρια της νομιμότητας) τους 500 και πλέον ασθενείς από Δερβένι Κορινθίας, Καλάβρυτα, Αιγιάλεια από Αιγείρα μέχρι Λαμπίρι. 

"Δεν μπορώ να κρύψω την ικανοποίησή μου, για την αυτονόητη τοποθέτηση του φαρμακοποιού από την ερχόμενη Τρίτη στον ΕΟΠΥΥ Αιγίου. Πλέον οι υπηρεσίες του φαρμακείου αναβαθμίζονται και η αναβάθμισή τους θα ολοκληρωθεί και με την τοποθέτηση ενός διοικητικού υπαλλήλου, που θα αναλάβει συνταγογραφήσεις και γραφειοκρατικές διαδικασίες, πάντα προς όφελος των ασθενών που προσέρχονται στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Εγώ τον περιμένω τον φαρμακοποιό μετά βαΐων και κλάδων πάντως!" σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Φάκου, η οποία έχει αγωνιστεί πολύ για αυτή την εξέλιξη, αντιμετωπίζοντας κατά καιρούς διάφορες δύσκολες καταστάσεις για κάτι που η ίδια η υπηρεσία θα έπρεπε να έχει φροντίσει τόσα χρόνια. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως!

Saitis Home Έπιπλα