ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΑΙΓΕΙΡΑ: Σύσκεψη αρδευομένων Αιγιαλείας, συγκαλεί Επιτροπή Αγώνα, παρουσία Ζ.Κωνσταντοπούλου

Ανοιχτή σύσκεψη των αρδευομένων της Αιγιάλειας, παρουσία της δικηγόρου κας Ζωής Κωνσταντοπούλου, πραγματοποιείται σήμερα στις 7 το απόγευμα στην παραλιακή παραλία της Αιγείρας, προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τις νομικές διαδικασίες που θα ακολουθηθούν σχετικά με τον νέο αρδευτικό κανονισμό της ΔΕΥΑ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επιτροπή αγώνα αρδευομένων, που υπογράφει την σχετική πρόσκληση.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Αγωνιζόμαστε για να πληρώσουμε αυτό που πραγματικά μας αναλογεί.

Την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 και ώρα 19:00 στην παραλιακή πλατεία της Αιγείρας καλούμαστε όλοι οι αρδευόμενοι της Αιγιάλειας παρουσία της δικηγόρου κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τις νομικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουμε σχετικά με τον αγώνα της άρδευσης.

Αγωνιζόμαστε να ανατρέψουμε τον αρδευτικό κανονισμό της Δ.Ε.Υ.Α. που έχει μοναδικό σκοπό την εισπραξιμότητα ξεπουλώντας την άρδευση σε εργολάβους και ιδιώτες.

Ο εκβιασμός για υπογραφή σύμβασης με τη Δ.Ε.Υ.Α., μόνο υποχρεώσεις επιφέρει στους αρδευόμενους (υπέρογκα αρδευτικά τέλη, διατάραξη αρδευτικών κανονισμών και κύκλο άρδευσης).

Τα επιχειρήματα της Δημοτικής αρχής για μεταφορά της άρδευσης στη Δ.Ε.Υ.Α. με τον ισχυρισμό ότι διαθέτει τεχνογνωσία και εξειδικευμένο προσωπικό κι ότι η άρδευση επιβαρύνει οικονομικά το Δήμο έχουν καταρρεύσει.

Ο αγώνας για το νερό των χωραφιών μας, ισοδυναμεί με αγώνα για την ίδια μας τη ζωή.

Η επιτροπή αγώνα αρδευομένων Αιγιάλειας"

Saitis Home Έπιπλα