ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου με τη διεύθυνση του ΔΙΕΚ Αιγίου

Στα γραφεία του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας πραγματοποιήθηκε συνάντηση  μεταξύ του Διευθυντή του ΔΙΕΚ Αιγίου κ. Λουκά Χριστολουκά, της Υπεύθυνης κατάρτισης και εξωστρέφειας κ. Αλεξάνδρας Φωτεινού και του Προέδρου του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Λάμπη Παπαδόπουλου.

Για σχεδόν δύο ώρες του παρουσίασαν, τις νέες ειδικότητες για το χειμερινό εξάμηνο  2020-2021 προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα και με γνώμονα να  ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Μάλιστα έγινε εκτενής αναφορά για το ποιες από αυτές  τις ειδικότητες ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων της περιοχής μας.
 Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις θέσεις μαθητείας αποφοίτων του ΔΙΕΚ και πως θα μπορέσει να επιτευχθεί   συνεργασία  με τον Εμπορικό Σύλλογο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας βαθιά γνώστης της δύσκολης εποχής που διανύουμε,  στηρίζει ότι έχει σχέση με την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών μας, ιδιαίτερα όταν   πραγματοποιείται  στην πόλη μας και  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος,  ήδη έχουν ενημερωθεί όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου μέσω e-mail για τις ειδικότητες των ΔΙΕΚ, (μάλιστα   παρότρυνε  τους συναδέλφους Εμπόρους, να  ενημερώσουν ποιες ειδικότητες θεωρούν ποιο προσοδοφόρες και θα είχαν ανάγκη ως επαγγελματίες αλλά και ως γονείς που σκέφτονται την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών τους).

Ήταν η πρώτη ουσιαστικά συνάντηση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Προεδρείου του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου που άνοιξε έναν δίαυλο επικοινωνίας αλλά και συνεργασίας με το ΔΙΕΚ Αιγίου, τηρώντας την προεκλογική δέσμευση του Προέδρου κ. Λάμπη Παπαδόπουλου σε μια από τις πρώτες προεκλογικές συναντήσεις με ιδρύματα της περιοχής, για στήριξη όταν και όπου του ζητηθεί.

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα