ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FILODIMOS.GR: Τα δρομολόγια του τρένου από και προς Αίγιο

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου επιτέλους, τα δρομολόγια του νέου σιδηροδρόμου, που πλέον θα έχει τερματικό σταθμό το Αίγιο. Το filodimos.gr εξασφάλισε και παρουσιάζει πρώτο τα δρομολόγια όπως θα λειτουργούν και θα εξυπηρετούν τις ανάγκες του επιβατικού κοινού με αρκετές στάσεις και ανταποκρίσεις με άλλα ΜΜΜ, ειδικά σε Λιόσια, Αθήνα και Πειραιά και φυσικά απευθείας σύνδεση με το Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Έξι δρομολόγια θα εκτελούνται λοιπόν καθημερινά, τρία που θα συνδέουν το Αίγιο με το Αεροδρόμιο (και αντίστροφα) και τρία με Πειραιά, από τα ξημερώματα μέχρι το βράδυ, κάνοντας την πόλη μας τον μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή συγκοινωνιακό κόμβο της Δυτικής Ελλάδας.

Ειδικότερα, το πρώτο τρένο θα φτάνει στο Αίγιο στις 6.55 το πρωί ερχόμενο από Αθήνα και στις 7.38 το πρωί θα αναχωρεί τρένο για Λιόσια και Αεροδρόμιο. Το ταξίδι Αίγιο-Αεροδρόμιο και αντίστροφα θα διαρκεί 2.25 λεπτά και θα κάνει στάσεις μόνο στους μεγάλους σταθμούς, ενώ το ταξίδι Αίγιο - Λιόσια (και αντίστροφα) που θα κάνει περισσότερες στάσεις θα διαρκεί 2.04 λεπτά, ενώ από και προς Πειραιά θα διαρκεί 25 λεπτά παραπάνω.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

 

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Saitis Home Έπιπλα