ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Αιγίου: "Πρώτα τηλεφωνούμε και μετά προσερχόμαστε για προμήθεια φαρμάκων"

Από την υπάλληλο του φαρμακείου ΕΟΠΥΥ Αιγίου κα Μαρία Φάκου, δίνεται στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

"Η προστασία ασθενών και υγειονομικού προσωπικού αλλά και η μείωση έκθεσης στον ιό COVID-19 όλης της κοινότητας, μας κάνει όλους να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στις δραστηριότητές μας και στην επικοινωνία μας.

Όλοι γνωρίζετε, ότι είμαι η μοναδική υπάλληλος που υπηρετεί στο φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Αιγίου, μιας μεγάλης γεωγραφικής περιοχής και με αίσθημα ευθύνης , αλληλεγγύης και σεβασμού στον ασθενή και τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ακραίες πια συνθήκες .

Σας παρακαλώ πολύ, ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την  συνταγογράφηση, τις γνωματεύσεις , την αδυναμία μετακίνησης και άλλα, τηλεφωνήστε μου στο φαρμακείο ή στο κινητό μου τηλέφωνο, όλα μπορούμε να τα λύσουμε με συνεργασία και υπομονή. Ο ΕΟΠΥΥ έχει φροντίσει να σας προμηθεύσει φάρμακα για δύο ή τρεις μήνες μαζί, για να αποφεύγετε όσο γίνεται τις επισκέψεις στους υγειονομικούς χώρους.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρώτα τηλεφωνούμε στο φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Αιγίου , δεν μετακινούμαστε άσκοπα και δεν προσερχόμαστε στα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ, ούτε σε υγειονομικούς χώρους, χωρίς τηλεφωνική συνεννόηση!  

26910 61948 / κινητό 6948270814

Το φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Αιγίου θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. το μεσημέρι.

Οι μετακινήσεις  αυξάνουν τους κινδύνους για την υγεία σας και την υγεία όλης της κοινότητας!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ & ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ"

PrintEmail

\

 

Saitis Home Έπιπλα