ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Έφυγε από τη ζωή ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αιγίου Σωτήρης Κυρίκος

Έφυγε από τη ζωή στα 59 του χρόνια, ο καρδιολόγος Σωτήρης Κυρίκος, ο οποίος είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο και νοσηλευόταν για διάστημα περίπου ενός μήνα. Η νεκρώσιμος ακολουθία του θα τελεστεί το μεσημέρι της Δευτέρας στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο πρώτο Νεκροταφείο Πατρών, σε στενό οικογενειακό περιβάλλον, όπως ορίζουν οι νέοι κανόνες του ΕΟΔΥ.

Ο Σωτήρης Κυρίκος, ήταν διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου από το 2014 ενώ είχε διατελέσει Επιμελητής Καρδιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, Ειδικευόμενος Καρδιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ''Ο Άγιος Ανδρέας'', Ειδικευόμενος Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, Επιμελητής Γ στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Για την απώλεια του, ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΣ

Σήμερα Κυριακή 22/03/2020 συνεδρίασε εκτάκτως το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, λόγω της θλιβερής είδησης του θανάτου του αγαπητού συναδέλφου Σωτηρίου Κυρίκου, και αποφάσισε ομόφωνα:

  1. να εκφράσει συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα
  2. να κατατεθεί, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στους «Γιατρούς χωρίς σύνορα»
  3. να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο.

*** Ο Ιατρικός κόσμος του Αιγίου, με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά σήμερα τον Σωτήρη Κυρίκο. 

Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Αιγίου από το 2014, υπηρέτησε το ΓΝ Αιγίου επί 13 συναπτά έτη ως καρδιολόγος, αφήνοντας το στίγμα του στην τοπική κοινωνία. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε την θητεία του ως αγροτικός ιατρός στο Αγροτικό Ιατρείο Στρεφίου, ειδικεύτηκε αρχικά στο ΓΝ Αιγίου κι εν συνεχεία στο ΓΝ Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας", ενώ διετέλεσε επιμελητής καρδιολόγος στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, στο ΓΝ Μεσολογγίου κι εν συνεχεία στο ΓΝ Αιγίου. 
 
Οι γιατροί του Αιγίου, σε αποχαιρετούν, αγαπητέ Σωτήρη, παρ'ότι λόγω των έκτακτων περιστάσεων δεν μπορούν να σε αποχαιρετίσουν από κοντά... 
Η τοπική κοινωνία του Αιγίου σε αποχαιρετά, και σε τιμά, για όλα αυτά που πρόσφερες τόσα χρόνια!!
 
Καλό Παράδεισο!!!
 
Για το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου,
 
Η πρόεδρος                   Ο γραμματέας
 
Υφαντή Κατερίνα          Κουσουρής Δημήτρης"

PrintEmail

\

 

Saitis Home Έπιπλα