ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Συνάντηση Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας με Βάσω Ψυχράμη και Στράτο Βαρδάκη

Στα πλαίσια συνεχών επαφών και συναντήσεων της  Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας (Ο.Σ.Α.) με Πολιτειακούς παράγοντες και φορείς της περιοχής μας, συναντήθηκαν στο φιλόξενο γραφείο του Χορευτικού Ομίλου Αβύθου  ‘’ Αχαιοί  ‘’την Τετάρτη 19/02/2020, η προσωρινή διοίκηση  της ομοσπονδίας αποτελούμενη από τους  Σταύρο Κ Καραδημητρόπουλο πρόεδρο, Ανδρέα Παλαιολογόπουλο Αντιπρόεδρο Νικόλαο Παπαδόπουλο  Γεν. Γραμματέα  ,Αθανάσιο Μπαλτουμά  ταμία, Σπύρο Χριστόπουλο, Γεώργιο Ρόζο, Φάνη Παπαδόπουλο, Θανάση Κόρδα και   Ολυμπία Ρούβαλη  με την  Κα Βασιλική Ψυχράμη  Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων - επικεφαλής της παράταξης << ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ >> και τον Κο Στράτο Βαρδάκη Αντιδήμαρχο τουρισμού και Ποιότητα Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας.

Συζητήθηκαν  θέματα για την Ομοσπονδία Συλλογών Αιγιαλείας και έγινε ενημέρωση για τους σκοπούς ,τους στόχους αλλά και  για τις επικείμενες δράσεις που θα γίνουν στο νέο έτος.

Από την μεριά τους η Κα Ψυχράμη και ο Κο Βαρδάκης συνεχάρηκαν όλα τα ιδρυτικά σωματεία που ξεκίνησαν αυτή την πρωτόγνωρη προσπάθεια για την Αιγιάλεια, δήλωσαν  τον ενθουσιασμό τους που κατάφεραν επιτέλους σωματεία να ενωθούν με στόχο την πολιτιστική ανάπτυξη της Αιγιάλειας . Ακόμη η Κα Ψυχράμη  μάς ενημέρωσε ότι  είχε προσπαθήσει στο παρελθόν με πρωτοβουλία της να δημιουργηθεί ένας παρόμοιος  φορέας .

Επιπλέον   η   Κα Ψυχράμη  αλλά  και ο Κο Βαρδάκης  τόνισαν ότι πιστεύουν και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή των σωματείων και διαβεβαίωσαν  ότι θα είναι δίπλα στην Ο. Σ. Α. για ότι χρειαστεί στο Δημοτικό συμβούλιο αλλά και γενικά στις δράσεις που θα ακολουθήσουν.


Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και  με άλλους φορείς για ενημέρωση.Για την Ο.Σ.Α

Ο πρόεδρος                                                         ο ΓΕΝ. Γραμματέας

Σταύρος Κ Καραδημητρόπουλος                             Νικόλαος Παπαδόπουλος

PrintEmail

\

 

Saitis Home Έπιπλα