ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Υποψήφιος με την Ενωτική Κίνηση Εμπόρων, ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος

Υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, με την ομάδα "Ενωτική Κίνηση Εμπόρων" θα είναι ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος (αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Chevrolet, συντήρηση-parking σκαφών)

O ίδιος αναφέρει για την υποψηφιότητά του:

"Είμαι στο επάγγελμα του επισκευαστή αυτοκινήτου από πολύ μικρή ηλικία. Το 2012 συνεχίζω την επιχείρηση του πατέρα μου Γεωργίου Θεοδωρακόπουλου, που είναι και ο ιδρυτής της από το 1981. Μετέπειτα, το 201, ως οικογενειακή επιχείρηση κάναμε ένα καινούργιο ξεκίνημα στον θαλάσσιο τουρισμό, ιδρύοντας την επιχείρηση "Θεοδωρακόπουλος Marine" (parking-επισκευές-συντήρηση σκαφών) στην παραλία Αιγίου, στον Άγιο Νικόλαο. Στόχος μας, που τελικά επετεύχθη, ήταν η προσέλκυση ξένου κόσμου στην περιοχή μας, με σκοπό την αναβάθμιση της πόλης μας και των μαγαζιών μας.

Στις εκλογές της 31ης Ιανουαρίου δέχθηκα την τιμητική πρόταση της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κας Μαίρης Χρονοπούλου, να συμμετάσχω στον συνδυασμό "Ενωτική Κίνηση Εμπόρων", διότι είμαι ένας νέος επαγγελματίας που δραστηριοποιούμαι και ενδιαφέρομαι για τον τόπο μας. Η συμμετοχή μου στα κοινά, πιστεύω ότι θα συμβάλει στο να αναπτύξουμε όλοι μαζί το εμπόριο με καινούργιες, φρέσκες, έξυπνες και δημιουργικές ιδέες!"

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ