ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Εκλογές Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας: Αξιόλογη η υποψηφιότητα του Δημήτρη Ντερντέ

Στις εκλογές της 31ης Ιανουαρίου, οι έμποροι αναδεικνύουν την επόμενη διοίκηση του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας.

Οι έμποροι οφείλουν να κάνουν σωστή επιλογή προσώπων, που με εμπειρία αλλά και σύγχρονη αντίληψη μπορούν να διεκδικήσουν λύσεις στα θέματα που απασχολούν καθημερινά την τοπική αγορά.

Με την ομάδα της "Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων", υποψήφιος κατέρχεται ο Δημήτρης Ντερντές, πρόεδρος του Συλλόγου Επισκευαστών αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών Αιγίου και αντιπρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας.

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση και με καταξίωση στην ευρύτερη κοινωνία της Αιγιάλειας, παρουσιάζοντας σχέδιο, προτάσεις και ικανότητα για ανάπτυξη και τόνωση της τοπικής αγοράς μέσω διαφόρων αναπτυξιακών προγραμμάτων, είναι ένας ακάματος εργάτης υπέρ των συμφερόντων της τοπικής αγοράς. Διατηρεί επί σειρά ετών συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στην οδό Κανελλοπούλου 38 στο Αίγιο και είναι γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Ντερντές διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του εμπόρων, με αίσθημα ευθύνης και διαρκούς προσφοράς.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ