ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

BLACK FRIDAY: Προαιρετικά όλη μέρα ανοιχτά τα καταστήματα στο Αίγιο

Την ερχόμενη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, η Black Friday που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά, έρχεται και στην αγορά του Αιγίου. Ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας αγκαλιάζει τον θεσμό της Black Friday και προσφέρει στους καταναλωτές πλούσια ποικιλία προϊόντων στην καλύτερη ποιότητα και σε προσιτές τιμές, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα καταστήματα μπορούν να μείνουν προαιρετικά ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, με προσφορές για όλους.

Αναλυτικά, ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

"Η Black Friday 2019 με τις μεγάλες προσφορές, που θα διαρκέσουν ένα 24ωρο καταφτάνει και τα καταστήματα ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη «Μαύρη Παρασκευή» των εκπτώσεων, που καθιερώνεται τα τελευταία χρόνια και στην ελληνική αγορά.

Προαιρετικά, όποιο εμπορικό κατάστημα επιθυμεί να εφαρμόσει το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00, προς εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού μπορεί, εφόσον τηρηθούν οι προβλεπόμενες από την εργατική νομοθεσία ρυθμίσεις σε ένσημα, μισθό αλλά και οι αντίστοιχες ώρες ξεκούρασης και τα ρεπό των εργαζομένων.

Στηρίξτε την τοπική αγορά. Ανακαλύψτε τις υπέροχες προσφορές των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας."

Σε δηλώσεις της στο filodimos.gr η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κα Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρει:

"Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 και για ακόμα μία χρονιά η Black Friday έρχεται να καταπλήξει όλους τους καταναλωτές με εκπληκτικές τιμές!!! Η μοναδική Παρασκευή του χρόνου, τόσο «μαύρη» που μπορείς να ψωνίζεις χωρίς να χρειάζεται να βλέπεις!!! Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός κόσμος του Αιγίου και της ευρύτερης περιοχής της Αιγιάλειας αγκαλιάζει την Black Friday και φέτος και προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, στην καλύτερη ποιότητα και φυσικά στις προσιτές τιμές!!! Επιπλέον προτρέπουμε τους συναδέλφους των εμπορικών επιχειρήσεων, να συμμετέχουν όλοι στην γιορτή της Black Friday κρατώντας ανοιχτά τα καταστήματα τους όλη την ημέρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Black Friday 2019 προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις, στα εμπορικά καταστήματα της Αιγιάλειας, Συμμετέχουμε - Στηρίζουμε - Ψωνίζουμε !!!"

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα