ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο οδοντίατρος Θανάσης Γεωργάκης, νέος διοικητής του Νοσοκομείου Αιγίου

Τις νέες διοικήσεις των νοσοκομείων όλης της χώρας ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας το απόγευμα της Παρασκευής. Νέος διοικητής του Νοσοκομείου Αιγίου αναλαμβάνει ο οδοντίατρος κ. Θανάσης Γεωργάκης, ενώ στη θέση της παραμένει η αναπληρώτρια διοικήτρια στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, κα Ιωάννα Σφυρη.

Ο κ. Γεωργάκης γεννήθηκε στα Σελιανίτικα Αιγίου. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSC) στη «Δημόσια Υγεία» και εργάζεται στο Κέντρο Υγείας του Αιγίου με τον βαθμό του Διευθυντή ΕΣΥ. Είναι εκλεγμένο μέλος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αιγιάλειας και στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη.

Οι νέοι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές επελέγησαν με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή. Σημειώνεται πως στις περιπτώσεις που η θητεία των προηγούμενων διοικήσεων δεν έχει λήξει ακόμα, οι νέοι διοικητές θα αναλάβουν καθήκοντα μετά τη λήξη της θητείας των ήδη υπηρετούντων στις θέσεις αυτές.

Οι νέες διοικήσεις των νοσοκομείων θα αξιολογούνται με βάση τριμηνιαίους στόχους, όπως έχει ανακοινώσει ο Βασίλης Κικίλιας, ενώ χαρακτηριστικό για την αξιολόγηση και τους δείκτες επιδόσεων είναι το πιλοτικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει το υπουργείο Υγείας, με κύριο έργο τη νοσοκομειακή περίθαλψη.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα