ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: "Αν δεν ξαναλειτουργήσουν τα κοινόχρηστα ποδήλατα, ας απομακρυνθούν οι άχρηστες μπάρες"

Παρέμβαση προς την αντιδήμαρχο Έργων κα Βασιλική Ψυχράμη πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας, ώστε να απομακρυνθούν τα κατεστραμμένα μηχανήματα κρατήσεων και οι μπάρες του ..."περίφημου" συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων από Πλατεία Αγίας Λαύρας.

Πρόκειται για θλιβερά απομεινάρια ενός ιδιαίτερα φιλόδοξου προγράμματος, το οποίο διήρκησε μόνο λίγες εβδομάδες και μετά άλλα ποδήλατα εξαφανίστηκαν, άλλα καταστράφηκαν και το "σύστημα" μηχανήματος και μπαρών παραμένει άχρηστο και επικίνδυνο για τους περαστικούς, ενώ δεν έχει γίνει κανένας λόγος για αποκατάσταση και επαναλειτουργίας τους εδώ και χρόνια.

Στην επιστολή τους, η πρόεδρος κα Μαίρη Χρονοπούλου και η γ.γ. κα Ντία Παναγοπούλου, αναφέρουν τα εξής:

"Κυρία Αντιδήμαρχε,

Παραπλεύρως της Πλατείας Αγίας Λαύρας, επί της οδού Γερμανού, ως γνωστόν έχει τοποθετηθεί το Σύστημα Κοινοχρήστων Ποδηλάτων του Δήμου μας, το οποίο λειτούργησε για λίγο χρονικό διάστημα. Έκτοτε οι εγκαταστάσεις των κοινοχρήστων ποδηλάτων παραμένουν για χρόνια μη λειτουργικές, ενώ έχουν αχρηστευτεί σε τέτοιο βαθμό που εγκυμονούν κινδύνους για τους περαστικούς συμπολίτες μας.

Επιπλέον το κεντρικό μηχάνημα αποτελεί εστία μόλυνσης, αφού είναι και αυτό διαλυμένο και επικίνδυνο αφού είναι συνδεδεμένο με παροχή της ΔΕΗ, ενώ η μπάρα της υποδοχής των ποδηλάτων είναι σπασμένη και καταλαμβάνει τέσσερις θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων.

Παρακαλούμε για την άμεση απομάκρυνσή τους, σε περίπτωση που δεν προτίθεσθε να θέσετε εκ νέου σε λειτουργία το Σύστημα Κοινοχρήστων Ποδηλάτων του Δήμου μας, η οποία ήταν μία εξαιρετική ιδέα-υπηρεσία-παροχή, από την οδό Γερμανού, -όπως έχει ήδη πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Πλατείας Τουριστικού στην παραλία- με σκοπό την ασφάλεια των συμπολιτών μας και την καλαισθησία του συγκεκριμένου σημείου της πόλης μας".

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα