ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Παράταση έως 31 Δεκεμβρίου για ρύθμιση οφειλών προς Δήμο και Νομικά Πρόσωπα, σε έως και 100 δόσεις

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Καλαμίδας, ενημερώνει τους πολίτες πως σύμφωνα με πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, παρατάθηκε έως 31/12/2019 η ρύθμιση οφειλών προς τους ΟΤΑ.

Ειδικότερα, δίνεται η δυνατότητα στους οφειλέτες των ΟΤΑ α' βαθμού και τα νομικά τους πρόσωπα, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως και 29/11/2019, σε έως 100 δόσεις, κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη.

Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν ποσοστό απαλλαγής από 100% έως 50% από τις κατά ΚΕΔΕ (Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων) προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης καταβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που θα επιλεχθούν.

Η αίτηση του οφειλέτη για υπαγωγή στη ρύθμιση υποβάλλεται το αργότερο έως και τις 31/12/2019 στο Τμήμα Ταμειακής Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Αιγιαλείας (Ανδρέου Λόντου 3, Ισόγειο, ώρες 08.00-14.00).

Saitis Home Έπιπλα