ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με επιτυχία η 2η Έκθεση Ρομποτικής της MicroLab Robotics στα Ψηλαλώνια Αιγίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η συνεχόμενη χρονιά η έκθεση Ρομποτικής, Λογισμικών και Αυτοματισμών της MicroLab Robotics (Νικ. Πλαστήρα 20, τηλ: 2691021401). Μια πρωτότυπη και μοναδική έκθεση για την Αιγιάλεια που έχει εγκαινιάσει η MicroLab.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν ρομποτικά συστήματα, αυτοματισμοί και λογισμικά κατασκευασμένα από τα μαθητικά και εργαστηριακά τμήματα των σεμιναρίων της MicroLab. Η ανταπόκριση των εκατοντάδων επισκεπτών ήταν ενθουσιώδης κατά τη διάρκεια των επιδείξεων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τους ίδιους τους μαθητές που κατασκεύασαν τα ρομποτικά συστήματα και τα λογισμικά.

Στη διάρκεια της έκθεσης οι υπεύθυνοι της MicroLab ενημέρωναν τους επισκέπτες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών της για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος.

Επισημαίνουμε πως η MicroLab την προηγούμενη χρονιά ήταν ανάμεσα στα Πρόσωπα Χρονιάς 2018 τιμούμενη για το εκπαιδευτικό της έργο στην πληροφορική καθώς και για τις ρομποτικές καινοτομίες της που έχουν παγκόσμια αναγνώριση.

Πρέπει να αναφέρουμε πως η MicroLab αποτελεί και τον επίσημο επιστημονικό συνεργάτη στα «ταξίδια» που πραγματοποιεί ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το υπεραυτόματο όχημα που διαθέτει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ