ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Καταστηματάρχες εστίασης-αναψυχής: "Οι αρμόδιοι να δώσουν λύση ΧΘΕΣ για τα σκουπίδια"

Την έντονη δυσαρέσκειά τους προς την δημοτική αρχή Αιγιαλείας για την μη αποκομιδή απορριμμάτων στην περιοχή εκφράζει με ανακοίνωση του, ο Σύλλογος καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής του Δήμου Αιγιαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΣΚΕΑΔΑ καταγγέλλει την αδιανόητη αδιαφορία που επιδεικνύει ο Δήμος Αιγιάλειας όσον αφορά στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην περιοχή μας.
Εικόνες ντροπής με κάδους κ δρόμους γεμάτους μέσα στην πόλη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή λειτουργούν ανασταλτικά και σχολιάζονται αρνητικά από το σύνολο του εμπορικού και του επαγγελματικού κόσμου αλλά και από την πλειοψηφία των επισκεπτών.
Σε μια άκρως τουριστική περιοχή σαν την Αιγιάλεια και στην καρδιά του καλοκαιριού όπου οι επαγγελματίες εστίασης, αναψυχής, έμποροι, ενοικίασης κτλ, έτοιμοι από καιρό, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, θα ήταν πρέπον η αποκομιδή να πραγματοποιείται σχεδόν καθημερινά συμπεριλαμβανομένης και της Κυριακής.
Οι αρμόδιοι φορείς έχουν καθήκον να δώσουν λύση στο πρόβλημα ΧΘΕΣ και όχι να κρύβονται πίσω από αστείες δικαιολογίες μεταφέροντας, αντί των απορριμμάτων, το πρόβλημα από "αύριο σε αύριο"».

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ