ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: "Οι έμποροι προχωρούμε σε ανακύκλωση χαρτοκιβωτίων" - Δείτε τα σημεία

Την πρωτοβουλία της εναπόθεσης και ανακύκλωσης αποσυσκευασμένων χαρτοκιβωτίων των εμπορικών επιχειρήσεων, που έχουν σίγουρα πολύ μεγάλο όγκο και επιβαρύνουν τους συσσωρευμένους σωρούς σκουπιδιών ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης, παίρνει ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας, ορίζοντας τρία σημεία εναπόθεσης και γνωστοποιώντας τα στο Δήμο Αιγιαλείας, ζητώντας και την υπόδειξη τυχόν άλλων σημείων.

Αναλυτικά, στην επιστολή που απευθύνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας και στον Δήμαρχο κ. Θανάση Παναγόπουλο, αναφέρονται τα εξής:

"Κύριε Δήμαρχε,

Το Προεδρείο του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, μπροστά στην απελπιστικά δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ολόκληρη η Αιγιάλεια,  λόγω των σκουπιδιών, πήρε την πρωτοβουλία εθελοντικά  να προτρέψει  τον εμπορικό κόσμο να ανακυκλώνει τα αποσυσκευασμένα χαρτοκιβώτια των επιχειρήσεων του στα παρακάτω προτεινόμενα σημεία. Η ενημέρωση του εμπορικού κόσμου για τα σημεία εναπόθεσης είναι δική μας ευθύνη.

1. Κορίνθου 15, μπροστά στο περίπτερο, παραπλεύρως στο κατάστημα Κατσιβάλης, Οικοδομικά Υλικά.
2. Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μάρκου Μπότσαρη στο πάρκινγκ, όπισθεν στο super market Αφοί Κυριαζόπουλοι.
3. Μητροπόλεως και Αράτου γωνία, στο πάρκινγκ.

Σας παρακαλούμε, όπως μας επιτρέψετε την προσωρινή χρήση αυτών των σημείων, καθώς επίσης, να μας υποδείξετε όποια νέα μέρη εντός του δήμου θεωρείτε ότι μπορούν να αξιοποιηθούν για αυτόν τον σκοπό, πέραν των ήδη υπαρχόντων πράσινων σημείων, που έχετε έρθει σε συνεννόηση με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ  Π.Α.Ρ.Ε.Α"

Saitis Home Έπιπλα