ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Επιτυχημένη η ανοιχτή εκπαιδευτική ημερίδα από το Δημόσιο ΙΕΚ Αιγίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοικτή εκπαιδευτική ημερίδα «Ενημερώνομαι Ζω και Προσφέρω» στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΙΕΚ Αιγίου, χθες το απόγευμα Πέμπτη 18-4-2019.

Την ημερίδα παρακολούθησαν εκπαιδευτές, καταρτιζόμενοι και προσκεκλημένοι του ΔΙΕΚ Αιγίου.
Ιδιαίτερη τιμή για το ΔΙΕΚ Αιγίου ήταν παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα και του Περιφερειακού Συμβούλου βοηθού Περιφερειάρχη σε θέματα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων κ. Χρήστου Μπούνια.
Αποδεχόμενοι την ανοικτή πρόσκληση του ΔΙΕΚ μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, του εμπορικού συλλόγου Αιγιαλείας και η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και την νοσηλεύτρια κ. Μαρία Σύρακα, το ΚΕΔΜΟΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και την ιατρό κ. Κατερίνα Γραφανάκη, το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αχαΐας και την Προϊσταμένη κ. Μαρία Καζάνη, για την συμμετοχή και την υποστήριξη τους στην Εκπαιδευτική Ημερίδα.
Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτές και καταρτιζόμενους των τμημάτων του ΔΙΕΚ Αιγίου, Βοηθός Φαρμακείου Β΄ και Δ΄ Εξαμήνου και το τμήμα Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας Δ΄ Εξαμήνου για την άρτια προσέγγιση των θεμάτων των εργασιών τους και την άριστη παρουσία τους.
Εξαιρετική ήταν η διαμόρφωση του χώρου που επιμελήθηκε το τμήμα «Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης και Σχεδιασμός Αντικειμένων» Β΄ εξαμήνου.
Το ευχάριστο διάλειμμα της ημερίδας οργάνωσαν με επαγγελματική συνέπεια τα τμήματα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων» Β΄Εξαμήνου Και «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» Δ΄Εξαμήνου με την ευγενική χορηγία του εξωτερικού συνεργάτη του ΔΙΕΚ Αιγίου Ξενοδοχείο ¨LONG BEACH¨.
Οι καταρτιζόμενοι ανέδειξαν το ομαδικό πνεύμα και την ολοκληρωμένη κατάρτιση τους, συνδυάζοντας τις θεωρητικές και πρακτικές τους γνώσεις.
Ο Διευθυντής κ. Λουκάς Χριστολουκάς και η διοίκηση του ΔΙΕΚ Αιγίου σας εύχονται καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ