ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Β' βραβείο σε Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, για μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Τέμενης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή,29 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα η απονομή βραβείων και επαίνων μαθητών και μαθητριών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων από την Ελλάδα και την Κύπρο που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο & Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό συγγραφής παιδικού-εφηβικού ποιήματος και διηγήματος 2018-19.

Οι βραβεύσεις έγιναν από το Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών που ίδρυσε ο Γρηγόριος Ξενόπουλος πριν από ενενήντα χρόνια!

Μεγάλη διάκριση για το σχολείο της Τέμενης ήταν η απονομή του δεύτερου-μοναδικό στα Δημοτικά Σχολεία της Δυτ. Ελλάδας- βραβείου παιδικού διηγήματος μαθητών Β',Γ',& Δ' τάξεων Δημοτικών σχολείων, που έλαβε η μαθήτρια της Β' τάξης Σαμίκου Νικολίτσα, για το διήγημα "Η πιστή φύλακας".

Συγχαρητήρια και ολόθερμες ευχές για υγεία και επιτυχίες από το Σύλλογο Διδασκόντων στη μαθήτρια,στη δασκάλα της κ. Μαρία Κάντζαρη που την ενθάρρυνε καθώς επίσης στους γονείς, τα αδέλφια της και στο διευθυντή του σχολείου κ. Μεσάζο Κωνσταντίνο που συνόδευσαν τη Νικολίτσα στη Αθήνα για να παραλάβει το βραβείο της. Με την άδεια των γονέων της το διήγημα έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο: http://konmesazos.blogspot.com/2019/04/blog-post.html

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα