ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Γραφείο ενημέρωσης για τα κόκκινα δάνεια, ζητά η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση

Με επιστολή της η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ζητά την λειτουργία Γραφείου ενημέρωσης και υποστήριξης δανειοληπτών για την αντιμετώπιση του φαινόμενου των κόκκινων δανείων.

Το έγγραφο, που υπογράφεται από τον επικεφαλής της ΠΑΕΚ κ. Αρίστο Τηλιγάδη, αντιπρόεδρο Α' του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κοινοποιείται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Δήμο Αιγιαλείας.

"Κύριε Υπουργέ,
γνωρίζετε ότι η περιοχή της Αιγιαλείας έχει πληγεί τόσο από καταστροφικούς σεισμούς όσο και από μεγάλες πυρκαγιές. Το Συµβούλιο Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου διαχειρίζεται τα Πυροδάνεια και τα Σεισμοδάνεια ουκ λίγα εκ των οποίων έχουν περιέλθει στους συμπολίτες μας.
Λαµβάνοντας υπόψη ότι το φαινόµενο των κόκκινων δανείων µαστίζει το µεγαλύτερο µέρος των δηµοτών της Αιγιάλειας και αποτελεί τροχοπέδη και στην οικονοµική ανάπτυξη του τόπου, παρακαλούμε όπως προχωρήσετε άμεσα στην λειτουργία του Γραφείου σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιαλείας για την εξεύρεση χώρου και με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την στελέχωσή του με έμπειρο προσωπικό.
Είναι σημαντικό για την περιοχή μας η ίδρυση ενός τέτοιου γραφείου, αφού τα κέντρα αυτά συμβουλεύουν, υποστηρίζουν και συμπαραστέκονται σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα ληξιπρόθεσμων οφειλών."

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ