ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΡΑΤΑΣ: "Δημιουργούμε αναγνώστες από τα θρανία"

Το 1ο δημοτικό σχολείο Ακράτας γιορτά-ΖΕΙ την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με καλεσμένη του τη συγγραφέα Μαριάννα Τεγογιάννη. Καιρό τώρα οι μαθητές του σχολείου δούλεψαν τα βιβλία της στην τάξη, ταξίδεψαν στον όμορφο παραμυθένιο κόσμο των ηρώων της, δημιούργησαν, μα πάνω απ' όλα χάρηκαν την επαφή με τις ιστορίες της από την Κόκκινη Κλωστή Δεμένη.

Σήμερα, λοιπόν Παρασκευή 29/3, η μαμά των βιβλίων επισκέφτηκε το σχολείο της Ακράτας. Παρακολούθησε συγκινημένη τις δουλειές των μαθητών μας, χάρηκε το θεατρικό της Στ΄ τάξης, άκουσε με προσοχή όσα είχαν να της πουν τα παιδιά και έπαιξε μαζί τους. Με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παρέσυρε στις σελίδες, μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά της συγγραφής κι έδωσε συνέντευξη για τη συγγραφή και την έμπνευση. Έφυγε με τα "δώρα" των παιδιών και των δασκάλων από το μαγικό ταξίδι στη Φιλαναγνωσία...

Η Διευθύντρια του σχολείου ευχαριστεί τη συγγραφέα για την όμορφη παρουσία της και τη θετική της αύρα. Ευχαριστεί και συγχαίρει τους δασκάλους, τα παιδιά και το Σύλλογο Γονέων για τη στήριξη της εκδήλωσης.

Φροντίδα των δασκάλων ήταν να περάσει το μήνυμα "Αγα-ΠΑΜΕ τα βιβλία. Δημιουργούμε αναγνώστες από τα θρανία" και με τη φιλαναγνωστική εκδήλωση στο σχολειό της Ακράτας τα κατάφεραν.

Saitis Home Έπιπλα