ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Βροχές και χιόνια στα ορεινά μέχρι την Πέμπτη, σε Αιγιάλεια και Καλάβρυτα

Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, θα έχουν τις επόμενες μέρες οι κάτοικοι της Δυτικής Eλλάδας, σύμφωνα με το www.meteoclub.gr

Αναλυτικά στις πόλεις του Αιγίου και των Καλαβρύτων θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

ΑΙΓΙΟ

Τρίτη 12-3-19

Συννεφιά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους.Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στα ορεινά από τα 1000μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 13-3-19

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 14-3-19

Αραιή συννεφιά η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.

Τοποθετήσαμε νέα κάμερα στην πόλη του Αιγίου για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://aigio-kentro.meteoclub.gr

 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ


Τρίτη 12-3-19

Συννεφιά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, με πιθανότητα να χιονίσει και μέσα στην πόλη τις βραδυνές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 13-3-19

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 βαθμούς η ελάχιστη έως 4 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 14-3-19

Αραιή συννεφιά η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από -5 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.

Τοποθετήσαμε νέα κάμερα στην πόλη των Καλαβρύτων  για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://kalavryta.meteoclub.gr

PrintEmail

 

 

 

 
 
 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ