ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Επέστρεψαν με την 4η θέση από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας 2019 ο Χρήστος Βολικάκης και ο Αιγιώτης προπονητής του Χρήστος Τσερεντζούλιας.

Ο Χρήστος Βολικάκης ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος από τη χώρα μας για το φετινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα και ταξίδεψε στη Βαρσοβία στα τέλη Φεβρουαρίου, έχοντας στην προπονητική του ομάδα τον Αιγιώτη Χρήστο Τσερεντζούλια.

Εκεί, στο αγώνισμα του Σκρατς ο Βολικάκης κατέλαβε την 4η θέση χάνοντας το μετάλλιο για χιλιοστά, ενώ στο αγώνισμα του Όμνιουμ κατέλαβε την 11η θέση. Έτσι, συνολικά με τις καταπληκτικές εμφανίσεις του όλη τη χρονιά, έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση του για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο 2020!

Ο προπονητής του Χρήστος Τσερεντζούλιας δήλωσε στο filodimos.gr:
"Ο Χρήστος ήταν με διαφορά ο πιο σταθερός αθλητής σε όλη  τη διάρκεια της μεγάλης σεζόν που πέρασε. Η σεζόν φέτος συμπεριλάμβανε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Αύγουστο, στη συνέχεια 6 παγκόσμια κύπελλα σε όλο τον κόσμο και τέλος το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που μόλις πέρασε. Ο Χρήστος κατάφερε να βρίσκεται συνεχώς στην 6άδα στα αγωνίσματα του πράγμα που τον έφερε στην 1η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης αλλά και Κυπελλούχο κόσμου! Βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, με μία ολόκληρη σεζόν -2020- να απομένει. Μόνο τα καλύτερα μπορούμε να περιμένουμε για το μέλλον από αυτόν τον τεράστιο αθλητή…"

PrintEmail

 

 

 

 
 
 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ