ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, την Κυριακή στο Λόγγο

Ο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΓΓΟΥ «Ο ΒΥΡΩΝ» και Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. ΑΧΑΪΑΣ διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την Πρόληψη και Έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, στις 10/2/19 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Φ.Ο.Λ. «Ο ΒΥΡΩΝ».

Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα της περιοχής μας να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

-Ο κ. Γιάννης Χαβελές, MD, cMS, PhD, Χειρούργος Μαστού – Μαστολόγος για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού
-η κ. Κλαίρη Τζιομάκη, Κοινωνική Λειτουργός MSc, Οικογενειακή Θεραπεύτρια - Επιστημονικά Υπεύθυνη του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, με θέμα « Τι μας αποτρέπει από τον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο» και
-η κ. Άννα Γουρζή, Εκπαιδευμένη Εθελόντρια και Μέλος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας με θέμα «Η προσωπική μου εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού».

Με το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε οι συμμετέχοντες πολίτες να θέσουν στους εισηγητές σχετικά ερωτήματα και τυχόν απορίες τους.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετικό έντυπο υλικό του Συλλόγου.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ