ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Χρηματοδότηση 75.000 € για έργα σε τρεις παιδικούς σταθμούς της Αιγιάλειας

Την ένταξη στο Πρόγραμμα «Επιχορήγηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017» του έργου βελτίωσης υποδομών σε τρεις βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της Αιγιάλειας, υπέγραψε το πρωί της Τρίτης ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Χαρίτσης, εγκρίνοντας ταυτόχρονα και τη χρηματοδότηση του ποσού των 75.000 € από πόρους του ΥΠΕΣ.

Η ανωτέρω χρηματοδότηση αφορά εργασίες συντήρησης, επισκευών αλλά και νέων κατασκευών που θα πραγματοποιηθούν στους τρεις (3) ιδιόκτητους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας, ήτοι στον Α΄& Β΄ Δημοτικό Βρεφονηπιακό και Παιδικό Σταθμό Αιγίου, στον Δημοτικό και Βρεφονηπιακό Σταθμό Ακράτας και στον Γ΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αιγίου (περιοχή Μυρτιάς) για την προσαρμογή τους στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017.

"Μόνο με μεθοδική δουλειά και αγαστή συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, επιτυγχάνεται το δημοτικό έργο και εκπληρώνουμε αποτελεσματικά την υποχρέωσή μας απέναντι στους δημότες" δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας και αρμόδιος για τη λειτουργία των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών κ. Στράτος Βαρδάκης.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ