ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΑΙΓΙΟ: Η 1η Ανοιχτή Συνέλευση της Βοστίτσας, από τον Δήμο Αιγιαλείας και το FORUMΒοστίτσα

Το FORUMΒοστίτσα, για να τιμήσει την επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας και να την συνδέσει με το παρόν και το μέλλον της πόλης μας, πρότεινε στον Δήμο Αιγιαλείας, ο οποίος θερμά αγκάλιασε την πρωτοβουλία και οργανώνει την «1η Ανοιχτή Συνέλευση της Βοστίτσας».

Αυτή η εκδήλωση, φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένας νέος θεσμός στον οποία θα συζητούνται, τόσο από ειδικούς όσο και από τους πολίτες της Αιγιάλειας, θέματα σχετικά με τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής μας.  

Φέτος οι δύο άξονες που θα αναδειχθούν είναι:
1) ο στρατηγικός σχεδιασμός ανάπτυξης της περιοχής και
2) τα νέα δεδομένα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Για τα θέματα αυτά έχουν προσκληθεί ειδικοί επιστήμονες. Επιπλέον, θα παραστεί ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης να τιμήσει με την παρουσία του αλλά και να συμβάλει στη συζήτηση για την Συνέλευση της Βοστίτσας.

Περιμένουμε όλους τους Αιγιαλείς να συμμετέχουν σε αυτή την ανοιχτή και ελεύθερη συνέλευση. Όποιος ενδιαφέρεται να παρέμβει μπορεί, έως και την προηγούμενη ημέρα της Ανοιχτής Συνέλευσης, να αποστείλει μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. καταθέτοντας το θέμα για το οποίο θα παρέμβει μαζί με τις προτεινόμενες λύσεις.

Η «1η Ανοιχτή Συνέλευση της Βοστίτσας» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, ώρα 18:00, στο Πολύκεντρο Αιγίου. Σύντομα θα ακολουθήσει δελτίο τύπου με το αναλυτικό πρόγραμμα.
PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ