ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Επιτυχημένη και φέτος η "Εβδομάδα Ηπείρου 2018"

Ιδιαίτερα επιτυχημένες ήταν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της «ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 2018», που διοργάνωσε η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας από τις 10 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2018, τις οποίες και παρακολούθησαν μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε διάλεξη με θέμα την «Περπατώντας στα μονοπάτια της Ορθοδοξίας» παρουσιάζοντας ιστορικές μονές της Ηπείρου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, με την επίσκεψη των μελών του Δ.Σ. και φίλων του Συλλόγου στο ΕΚΑΜΕ/ΑμΕα Αιγίου και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα της Αδελφότητας το απόγευμα με το κέρασμα παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων γλυκών από τις περιοχές της Ηπείρου.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 μέλη του Δ.Σ. και φίλοι του συλλόγου επισκέφθηκαν το Μ.Φ.Η.-Μ.Κ.ΑΙ. Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος εν Αιγίω» και πέρασαν το απόγευμα παρέα με τους τροφίμους του ιδρύματος, ενώ το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα του συλλόγου τιμήθηκαν μέλη παλαιότερων Δ.Σ. για την προσφορά τους στο Σύλλογο, όπου ακολούθησε πολύωρο γλέντι. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 με ευχές που αντάλλαξαν τα μέλη του συλλόγου και οι φίλοι για τον ερχομό του νέου έτους στο café – bar BUZZ στο Αίγιο.

Το Δ.Σ. προετοιμάζεται για τις εκδηλώσεις του 2019, όπου η πρώτη χρονικά εκδήλωση θα είναι η γιορτή του «Αγίου Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων» στις 17 Ιανουαρίου 2019, για την οποία θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ